пʼятниця, 22 січня 2016 19:10

Скільки потрібно мати колишніх сексуальних партнерів для вдалих відносин

Скільки потрібно мати колишніх сексуальних партнерів для вдалих відносин

Фахівці назвали ідеальне число сексуальних партнерів. Портал знайомств Illicit Encounter провів опитування, за підсумками якого з'ясували, скільки колишніх коханців повинно бути у людини, щоб вона могла успішно будувати тривалі стосунки, пише Mirror.

З'ясувалося, що в середньому людині заради досвіду, незалежно від статі, необхідно мати близько 10 колишніх сексуальних партнерів.

У той же час, частина респондентів у принципі не хотіли б знати про кількість колишніх коханців своєї половинки. Так тільки 35 відсотків жінок і 30% чоловіків виявили таке бажання.

Що стосується середнього показника, то найпопулярнішою відповіддю серед опитаних виявилося 8-12 колишніх партнерів. Цей показник вибрали 37 відсотків респондентів серед чоловіків і 38 відсотків - серед жінок. Трохи менше опитаних вибрали варіант з 4-8 колишніми коханцями.

Ті люди, які зізналися у зв'язку з більш ніж десятьма секс-партнерами, можуть бути визнані надто несерйозними через таке активне особисте життя, вважають фахівці. У той час як респонденти з малою кількістю коханців за плечима - навпаки, можуть здаватися недосвідченими і непридатними для відносин.

Зараз ви читаєте новину «Скільки потрібно мати колишніх сексуальних партнерів для вдалих відносин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі