середа, 14 липня 2021 21:00

Нова сексуальна техніка продовжить тривалість інтиму

Нова сексуальна техніка продовжить тривалість інтиму
Чоловік хвилюється, що його партнерка не зможе отримати достатньо задоволення і відчуває стрес. Фото: pixabay

Техніка "стискання" допоможе продовжити секс обом партнерам і відчути більше задоволення.

Часто причиною короткого сексу стає те, що люди бояться й очікують невдачі, розповіла психологиня, сексологиня Наталя Єжова.

Чоловік хвилюється, що його партнерка не зможе отримати достатньо задоволення і відчуває стрес, за її словами. Це й впливає на тривалість контакту.

"Є спосіб, який допоможе продовжити інтим. Завдяки цій техніці чоловік може отримати більш яскравий пік задоволення. В момент перед оргазмом потрібно обхопити двома пальцями статевий орган чоловіка в кільце трохи вище головки, і стискати, поки не відступить відчуття піку. Ця техніка називається "стискання". Її придумали американські сексологи Мастерс і Джонсон, і рекомендують зараз багато світових фахівців", – сказала сексологиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили несподівану причину жіночого оргазму

Якщо ж партнер соромиться робити це зі своєю дівчиною, то можна спершу потренувати самостійно. Завдяки цьому у чоловіка зникне страх очікування невдачі, він буде спокійним і впевненим під час сексу.

Лібідо жінок збільшиться, якщо вони будуть займатися спортом чотири години на тиждень. Спорт буде допоміжним фактором у тому, щоб частіше відчувати оргазм і швидше збуджуватися.

Зараз ви читаєте новину «Нова сексуальна техніка продовжить тривалість інтиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі