понеділок, 12 січня 2015 16:02

20 найбезглуздіших законів про секс

20 найбезглуздіших законів про секс

Секс займає значну частину нашого життя і як усі аспекти нашого життя підпадає під законодавство. Існують закони, які мають сенс, як, наприклад, заборона на статеві зносини з неповнолітніми або секс без згоди однієї зі сторін. Але є й такі, в які складно повірити і які не піддаються здоровому поясненню.

Цікаво, що більшість цих заборон на секс було придумано в США, де налічується в цілому більше законів, контролюючих сексуальну поведінку, ніж у всіх європейських країнах.

Ось 20 найбільш дивних законів, що стосуються сексу з усього світу:

1. У Гуамі – острові в Тихому океані є чоловіки, чия робота полягає в тому, щоб їздити по селах і позбавляти невинності молодих дівчат, які в свою чергу платять їм за перший секс. Причина такої дивної професії проста: за Гуамскими законами незайманим забороняють виходити заміж.

2. У більшості країн Середнього Сходу визнають наступний закон: "Після сексуальних відносин з вівцею, смертельним гріхом є поїдання її плоті".

3. У Лівані чоловікам за законом дозволяють займатися сексом з тваринами, але при цьому тварина повинна бути жіночої статі. Сексуальні стосунки з самцями караються смертю.

4. У США заборонено використовувати види тварин, яким загрожує вимирання, за винятком комах, для демонстрації сексуальної поведінки між видами.

5. У Бахрейні, чоловік лікар може цілком законно провести обстеження жіночих геніталій, але йому заборонено на них дивитися. Він може поглянути на статеві органи жінки тільки у відображенні дзеркала.

6. У Гонконгу віддана дружина може вбити свого невірного чоловіка, але тільки голими руками. У той же час коханку чоловіка можна вбити будь-яким способом.

7. У Санта-Крус, Болівії, чоловікові заборонено займатися сексом з жінкою і її дочкою одночасно.

8. У штаті Вашингтон в США секс з незайманою при будь-яких обставин, включаючи першу шлюбну ніч, заборонений законом.

9. У місті Калі, Колумбії, жінка може зайнятися сексом тільки зі своїм чоловіком, а при першому статевому акті обов'язково має бути присутня мати дівчини, щоб спостерігати за процесом.

10. У штаті Юта жодній жінці не дозволено займатися сексом з чоловіком у машині швидкої допомоги. У разі порушення закону ім'я жінки буде опубліковано в місцевих газетах, в той час як ім'я чоловіка не буде розголошуватися і він не понесе ніякої відповідальності.

11. В штаті Вірджинія в США незаконно займатись любовними втіхами при світлі.

12. У штаті Невада в США не можна займатися сексом без презерватива.

13. У тому ж штаті будь-якому члену законодавчого органу не можна вести офіційні справи під час засідань, надівши костюм пеніса.

14. У 19 штатах США (Арізона, Флорида, Айдахо, Індіана, Массачусетс, Міссісіпі, Небраска, Невада, Нью-Йорку, Огайо, Оклахома, Орегон, Південна Дакота, Теннессі, Юта, Вермонт, Вашингтон і Вісконсін) є заборона на ерекцію, видиму крізь одяг.

15. Жодному чоловікові в місті Олександрія в штаті Міннесота, США не дозволено займатися коханням з дружиною, якщо від нього несе часником, цибулею або сардинами.

16. У тому ж штаті чоловіки за законом не повинні вступати в статеві стосунки з живою рибою.

17. Мусульманам заборонено дивитися на статеві органи трупа. Це стосується і співробітників похоронного бюро. При цьому геніталії покійного повинні бути завжди накриті цеглою або шматком дерева.

18. Відповідно до закону Ньюкасла в штаті Вайомінг, пари не можуть займатися сексом стоячи всередині холодильної камери для м'яса.

19. В Індонезії за мастурбацію відрубують голову.

20. У готелях Sioux в штаті Південна Дакота, в номерах повинні бути тільки односпальні ліжка. При цьому вони повинні бути відокремлені один від одного щонайменше на 60 см у випадку, якщо пара замовляє номер на одну ніч. Законом заборонено займатися сексом на підлозі між ліжками.

Зараз ви читаєте новину «20 найбезглуздіших законів про секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі