четвер, 26 грудня 2019 13:03

Визначили стартапи, які представлятимуть Україну в Кремнієвій долині

Визначили стартапи, які представлятимуть Україну в Кремнієвій долині
Startup Grind Global 2020 триватиме з 11 по 12 лютого 2020 року Фото: vinnitsaok.com.ua

Обрали 15 найкращих технологічних стартапів, які представлять Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів "Startup Grind Global 2020".

У конкурсі брало участь понад 160 українських стартапів, повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

"Зі 160 отриманих заявок більше 50 стартапів, що готові залучати іноземні інвестиції і виводити свої продукти на нові ринки. Головний критерій Startup Grind Global – бізнес має бути зрілими. Тому у фінал пройшли ті, що змогли надати докази своєї прибутковості, та бачення, що буде якщо отримують венчурні інвестиції. Експортний потенціал мають стартап-індустрії: Saas, AI, Computer vision, online adtech, legal tech, хардвер", - каже Startup Grind Kyiv Chapter Director Катерини Дегтяр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 українських стартапів покажуть в Кремнієвій долині

Перелік стартапів-фіналістів, що потрапили до української делегації:

1. Let`s Enhance - покращення якості зображення за допомогою машинного навчання.
2. Replay.io - мультиканальна sales-платформа, що автоматизує контакти за допомогою імейлів, дзвінків та задач, поки сейлзи можуть сконцентруватися на головному - продажах.
3. Legal Nodes - глобальний маркетплейс для технологічного бізнесу, за допомогою якого засновник чи юрисконсультант технологічної компанії може знайти та зв'язатися з юристом, що найкраще відповідає її юридичним потребам та фінансовим можливостям.
4. Poptop - маркетплейс бронювання виконавців різного формату та локацій для івентів в режимі реального часу.
5. Delfast - електровелосипед.
6. Animal ID - сервіс з ідентифікації тварин.
7. Kray Technology - дрон, який допомагає збільшити врожайність і зменшити обсяги використання добрив в агросекторі.
8. Costless - це особистий помічник при здійсненні покупок, який допомагає приймати розумні рішення, заощаджуючи кошти, час та енергію. Надає агенціям, брендам і ритейлерам аналітику в реальному часі, прогнози щодо зміни цін та обсягів споживання, інформацію про споживчу поведінку.
9. AxDraft - допомагає складати юридичні документи в 10 разів швидше, уникати помилок і підвищувати ефективність роботи юридичного відділу на 25%, делегуючи частину юридичної роботи "не-юристам" без ризику.
10. Effa - екологічна зубна щітка, виготовлена з паперу та дружніх до довкілля матеріалів, як "зелена" альтернатива одноразовим пластиковим.
11. Pix - рюкзак з анімацією .
12. Nuka - створює "найзручніший спосіб ведення ваших записів". Перший продукт - це вічний блокнот, який повністю водонепроникний, сторінки неможливо порвати, - а записи зроблені будь-яким типом ручки або олівця повністю переписуються. Також їх можна повністю синхронізувати з мобільним додатком nuka. Другий продукт - вічний олівець.
13. CamTouch - це комплекс, що дозволяє перетворити будь-яку плоску поверхню на інтерактивну і керувати нею за допомогою лазерної вказівки або спеціального стилуса.
14. ActiveChat - сервіс для створення віртуальних помічників. З його допомогою бізнес може створювати чат-ботів або інструменти для пошуку на сайті.
15. ADAM - 3D-біо-друк структур органічних кісток.

Startup Grind Global 2020 року триватиме з 11 по 12 лютого 2020 року в Кремнієвій долині і збере близько 10 тис. відвідувачів.

Startup Grind Global 2020 - одна з найбільших бізнес-конференцій світу, що збере інвесторів, розробників успішних стартапів і гравців IT-ринку.

Зараз ви читаєте новину «Визначили стартапи, які представлятимуть Україну в Кремнієвій долині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі