понеділок, 20 серпня 2012 14:00

У Тернополі відбувся парад наречених
13

У параді брали участь не лише люди
Фото: Фото: PHL
Наречені різного віку заполонили місто
Дехто брав участь уже вдруге

Понад півсотні дівчат продемонстрували весільне вбрання у рамках Другого Західноукраїнського весільного фестивалю. Парад стартував з набережної Тернопільського ставу. О 15:00 почалася піша хода центром Тернополя. Дівчата фотографувалися на Валовій, біля пам'ятника Соломії Крушельницькій, Тернопільської міської ради. Найдовша фотосесія відбулася на Театральному майдані. Тут на них чекав кортеж лімузинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові пройшов Парад наречених: зареєстрували 30 одноденних шлюбів

Деякі з дівчат вже брали участь у минулорічному параді наречених. А окремі з них брали участь вперше. Учасники параду були поділені на декілька груп. До першої входили діти. До речі, найменшою учасницею цьогорічного параду стала трьохрічна Алінка. Вона брала участь у заході разом із мамою Вікторією Яременко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму вперше пройшов парад наречених

Світлана Тлумацька брала участь у параді вперше. Прийшла у своїй весільній сукні. Чоловіка з дитиною залишила вдома.

"Парад наречених – це можливість наповнити себе позитивними емоціями. Заміж виходила у 2008 році. Плаття на мені лежить ще добре. Від параду очікую позитивних вражень і багато фотографій", - розповіла Світлана.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі відбувся парад наречених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі