четвер, 30 березня 2017 15:12

Смартфони до 7 000 грн: вибираємо найкраще

Далеко не кожен користувач готовий платити шалені суми за флагманські смартфони. Куди більш раціональним вкладенням коштів є покупка потужного і функціонального гаджета середнього цінового сегменту: в цьому класі є багато відмінних апаратів, які мало чим поступаються топовим. Розповімо вам про чотири з них.

  Samsung Galaxy J7 - один з найбільш збалансованих представників середнього класу на ринку
Samsung Galaxy J7 - один з найбільш збалансованих представників середнього класу на ринку

"Вчорашній" флагман Xiaomi Mi-5 32GB має чудовий Full HD дисплей, 16-мегапіксельну камеру з оптичним стабілізатором (здатну знімати відео у форматі 4К), цілих 3 ГБ оперативної пам'яті, датчик відбитка, USB-хост, NFC-чіп і навіть ІЧ-порт для управління побутовою технікою. Також відзначимо підтримку технологій DLNA і Quick Charge 3.0. Топовий 4-ядерний процесор Snapdragon 820 робить Xiaomi Mi-5 одним з найпотужніших смартфонів на ринку: в бенчмарку AnTuTu він набирає майже 140 000 балів.

Апарат Samsung Galaxy J7 (2016) - безсумнівно, один з найбільш збалансованих представників середнього класу на ринку. Його 5,5-дюймовий дисплей, побудований на матриці Super AMOLED, в плані насиченості та реалістичності передачі кольорів дасть фору більшості конкурентів. Galaxy J7 (2016) виділяється і показниками автономності: батарея ємністю 3 300 мАг дозволяє обходитися без підзарядки до трьох днів. Спеціальний NFC-чіп дозволяє використовувати смартфон для проведення безконтактних платежів: тепер здійснювати покупки в магазинах можна навіть без банківської карти.

Sony Xperia M5 Dual має пило- та вологозахищений за стандартом IP68 корпус. Він дозволяє смартфону витримувати 30-хвилинне занурення в воду на глибину до 1,5 м. Ще одна перевага моделі - надпотужні камери з роздільною здатністю 21,5 Мп (основна) і 13 Мп (фронтальна), оснащені фірмовою оптикою Sony. До слова, Xperia M5 Dual може знімати відео у форматі 4К. Додатково відзначимо наявність USB-хоста і NFC-чіпа, а також цілих 3 ГБ ОЗУ.

Huawei P9 Lite - вишуканий і функціональний гаджет, що являє собою "полегшену" версію флагманського смартфона Huawei P9. На відміну від "старшого брата", він не має здвоєної камери. Обсяг ОЗУ становить лише 2 ГБ (проти 3 ГБ), а замість топового чіпсета HiSilikon Kirin 955 використовується трохи менш продуктивний HiSilikon Kirin 650. У той же час P9 Lite отримав NFC-чіп, якого немає у P9.

Зараз ви читаєте новину «Смартфони до 7 000 грн: вибираємо найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі