субота, 07 квітня 2018 07:25

Знайшли секрет швидкого набору тексту на клавіатурі

Знайшли секрет швидкого набору тексту на клавіатурі
На швидкість друку впливає одночасне натискання кількох клавіш. Фото: 360tv

Фінські вчені розповіли, як швидко набрати потрібний текст на клавіатурі.

Для дослідження вибрали 169 тис. осіб з 200 країн, зареєстровані на спеціальному сайті.

Програма відстежувала швидкість друку, а інші програми аналізували характеристики набору тексту. В цілому проаналізували 136 млн натискань на клавіші. Крім того кожен учасник експерименту повідомив свою стать, вік і професію, повідомляє журнал Sciency Daily.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виявили вірус, який краде переписку з месенджерів

Виявилося, що люди, які друкують швидше, роблять менше помилок в тексті, а люди з більш повільною швидкістю набору тексту, витрачають багато часу на пошук помилок.

На швидкість друку впливає одночасне натискання кількох клавіш. Друкують швидко люди, що натискають майбутній символ раніше, ніж це потрібно, а сам символ друкують відпуском клавіші після того, як був відпущений попередній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У WhatsApp з'явилася нова функція

В середньому звичайний користувач набирає 52 слова в хвилину, коли в середньому за хвилину було надруковано від 60 до 120 слів.

Фахівці вважають, що для підвищення швидкості друку необхідно допускати менше помилок, заздалегідь натискати потрібні клавіші і частіше тренуватися.

Google почала компенсувати всі витрати на електроенергію в офісному і інформаційному центрах зі 100 % відновлюваною енергією.

Компанія працює над скороченням вуглецевого сліду і придбанням більш відновлюваної енергії.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли секрет швидкого набору тексту на клавіатурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі