середа, 26 грудня 2018 10:12

Користувачі Apple скаржаться на оновлення системи

Користувачі Apple скаржаться на оновлення системи
Повідомлення зі скаргами з'явилися вже 21 грудня і з'являються регулярно.Фото:techno.nv.ua

Компанія Apple випустила оновлення операційної системи iOS 12.1.2. Після установки апдейта користувачі з різних країн почали скаржитися на проблеми зі стільниковим зв'язком.

Це оновлення повинно було прибрати аналогічну проблему для користувачів у Туреччині, пише Forbes.

Залежно від того, як усе більше власників iPhone переходять на iOS 12.1.2, з усього світу приходять повідомлення, що операційна система відключає мобільні сервіси передачі даних. Таким чином, заяви Apple про те, що вона "вирішує проблему, яка може вплинути на стільниковий зв'язок у Туреччині для iPhone XR, iPhone XS і iPhone XS Max", здаються іронічними, враховуючи, що проблема тепер виникла на всіх континентах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple планує випустити новий смартфон

Після поновлення, яке випустили 20 грудня, власники iPhone стали скаржитися на відсутність підключення до стільникових мереж, можливості відправляти повідомлення, а також приймати вхідні та вихідні дзвінки. Повідомлення зі скаргами з'явилися вже 21 грудня і з'являються регулярно.

"Спасибі @Apple @AppleSupport за різдвяний подарунок ... Після поновлення свого iPhone до iOS 12.1.2 я не можу отримати доступ до стільникових даних. Я перезавантажив пристрій і тепер більше не можу його активувати. Немає мережі. Краще виправте це якомога швидше!" - скаржиться користувач @ realalex_6 із Нью-Йорка.

Із подібними проблемами зіткнулися жителі Північної та Південної Америки, Європи й Азії, особливо постраждали користувачі смартфонів Apple у США та Індії. Сполучені Штати, схоже, постраждали особливо сильно.

Компанія Apple поки офіційно не відреагувала на скарги. У Twitter співробітники техпідтримки радять скинути настройки гаджетів до заводських, проте це не гарантує вирішення проблеми.

Українська команда реагування на комп'ютерні надзвичайні події попередила громадян, що країною почав поширюватися новий вірус-шифрувальник Scarab.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі Apple скаржаться на оновлення системи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі