четвер, 02 серпня 2018 19:57

Instagram здивує користувачів новою функцією

Instagram здивує користувачів новою функцією
Розробники Instagram готують кілька функцій для більш зручного використання додатку. Фото: Instagram

Розробники Instagram готують кілька функцій для більш зручного використання додатку.

Вони тестують нове положення для іконки особистих повідомлень, передає Android Police.

"Вона переїде в правий нижній кут і поміняється місцями з вкладкою профілю. Остання буде в правому верхньому куті", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До появи Instagram: показали фото киянок 19 століття

Якщо ви використовуєте кілька акаунтів, іконка профілю буде складатися з двох чоловічків, а не одного. А з вікна особистих повідомлень зникне кнопка камери, її місце займе стандартна панель навігації.

Крім того, автори програми додали смугу з емодзі для швидких відповідей в коментарях, яка нагадує "реакції" у відповідь на історії друзів.

В Instagram з'явиться можливість видаляти підписників. Нову можливість вже можуть протестувати деякі користувачі. Раніше користувачі могли лише блокувати підписників, моментально блокуючи доступ до власного контенту. Видалення фоловерів - менш агресивний вчинок, ніж блокування. Якщо заблокований підписник зайде на вашу сторінку, він побачить лише білий екран, видаленому ж Instagram просто покаже, що він більше не ваш підписник.



Зараз ви читаєте новину «Instagram здивує користувачів новою функцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі