середа, 29 серпня 2018 21:06

Instagram оновив правила верифікації

Instagram оновив правила верифікації
В соціальній мережі Instagram оновилися правила верифікації акаунтів. Фото: KnowTechie

В соціальній мережі Instagram оновилися правила верифікації акаунтів.

Відтепер, аби отримати синю галочку в своєму профілі варто зазначити своє повне ім'я та надіслати фото документів, які підтверджують вашу особу, пишуть в офіційному блозі Instagram.

Аби подати заявку на "отримання синьої галочки" варто зайти в меню "Налаштування" та обрати пункт "Запит на підтвердження". Після цього вам запропонують вказати ім'я користувача, яке ви вказали в профілі, ваше справжнє ім'я та прикріпити копію паспорта або іншого документа, який підтверджує вашу особу. Аби отримати синю галочку, профіль повинен відповідати правилам Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Instagram тестує нову функцію

Серед нововведень також з'явиться пункт меню "Про цей аккаунт", в якому можна переглянути інформацію про дату реєстрації аккаунту, країну, рекламу, попередні імена користувача та аккаунти зі спільними фоловерами.

З 15 серпня опитування в Instagram можна відправляти через прямі повідомлення. Вони працюють так само, як наклейка опитування до історій, але тепер можна відправити історію свого власного вибору користувачів.

Зараз ви читаєте новину «Instagram оновив правила верифікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі