середа, 06 вересня 2017 13:44

Google запустив сервіс пошуку авіаквитків в Україні

Google запустив сервіс пошуку авіаквитків в Україні
Google запустив власний сервіс пошуку авіаквитків / стопкадр

Компанія Google запустила сервіс, який дозволить українським користувачам легше знаходити, порівнювати й замовляти авіаквитки.

Сервіс має назву "Google Авіаквитки", повідомляє прес-служба компанії.

"Google Авіаквитки" може порекомендувати альтернативні аеропорти або дати поїздки, які дозволять знизити витрати на переліт, а також запропонує інформацію з прогнозом, коли ціни на авіаквитки можуть зрости і на скільки", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у сервісі можна відстежувати вартість квитків на обраний рейс. Система повідомлятиме про всі зміни ціни в "Google Асистенті" й електронною поштою.

Також у сервісі є функція "Огляд", де можна отримати варіанти популярних місць для відвідування, вказавши місяць, коли ви хочете вирушити у мандрівку, тривалість поїздки і тип відпустки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безвізовий режим: Куди можна полетіти за €30

Бюджетна авіакомпанія Ernest Airlines цього року почне працювати в Україні. З Києва та Львова можна буде дешево долетіти в Італію. Найперший рейс відправиться 20 жовтня - зі Львова до Бергамо. 4 грудня вирушить бюджетний літак "Київ - Бергамо", 8 грудня - "Львів - Неаполь" та "Львів - Венеція". З 9 грудня стартують рейси "Київ - Неаполь".

Зараз ви читаєте новину «Google запустив сервіс пошуку авіаквитків в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі