середа, 10 жовтня 2018 10:55

Електромобілі Tesla отримали нове програмне забезпечення

Електромобілі Tesla отримали нове програмне забезпечення
Когда владелец Tesla стоит на паркинге, ему доступны аркадные игры Atari. Фото: Hightech.fm

Американська компанія Tesla випустила нове програмне забезпечення 9.0 для електромобілів Tesla Model S, Tesla Model X і Tesla Model 3.

Завдяки програмному забезпеченню стало простішим меню електромобіля. Налаштування спростили доступ до додатків, пише "Сегодня".

Розробники також додали кілька нових функцій. Зокрема, активували 8 зовнішніх камер системи самообслуговування Tesla. Таке нововведення збільшило обсяг до 360 градусів. Авто використовує камери бічної і задньої орієнтації, ультразвукові датчики. Тепер пристрій може виявити усі транспортні засоби.

Автомобілі не старші 2 років оснастили новими передніми камерами. Вони можуть працювати як відеореєстратор. Записувати відео до 10 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звинувачення Маску обвалили акції Tesla

Водії Tesla можуть в одному місці отримати доступ до всіх елементів управління обігрівом. Також стали доступними аркадні ігри.

Засновник компанії Tesla Ілон Маск погодився сплатити штраф у розмірі 20 млн дол. і залишити посаду голови ради директорів компанії через вимогу комітету з цінних паперів і бірж США.

Зараз ви читаєте новину «Електромобілі Tesla отримали нове програмне забезпечення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі