пʼятниця, 21 березня 2008 16:09

Заняття спортом підвищують сексуальну потенцію

Заняття спортом підвищують сексуальну потенцію

Як показують недавні дослідження, регулярні заняття спортом підвищують сексуальну потенцію як у чоловіків, так і у жінок.

На думку фахівця з фізичної культури і йоги NainaMarballi, Нью-Йорк, США, будь-які вправи, направлені на зміцнення м"язів спини і тазового дна, особливо сідниць і стегон, а також глибокі розтяжки, здатні підсилити приток крові до статевих органів і тим самим стимулювати підвищення лібідо і потенції.

Для того, щоб підвищити витривалість і фізичну силу, що гарантує високу якість статевого життя, необхідно виконувати фізичні вправи, направлені на тренування серцево-судинної системи принаймні 3-5 днів в тиждень по 20-30 хвилин.

Динамічні види спорту, які підвищать температуру вашого тіла і збільшать частоту серцевих скорочень додадуть вам енергію, яка вивільнятиметься в мить, коли буде потрібна.

Гнучкість - також необхідна складова гармонійних інтимних відносин. Стародавня практика йоги, яка налічує близько 5,000 років допоможе з"єднати воєдино ваш розум, відчуття і тіло, і разом з тим подарує м"язам гнучкості. Крім того, стимулюючи нервові закінчення, вона загострить відчуття і чутливість окремих зон тіла.

Багато проблем в інтимному житті виникають, за даними сексологів, від низького кровотоку в геніталіях, а такі види спорту як йога, енергійна ходьба, біг підтюпцем або їзда на велосипеді - збільшуючи його, дарують відродження відчуттів і можливостей, повідомляє ukrindustrial.com.

Зараз ви читаєте новину «Заняття спортом підвищують сексуальну потенцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі