четвер, 21 серпня 2008 10:17

Визначені найпоширеніші сексуальні фантазії

Визначені найпоширеніші сексуальні фантазії
Британський психотерапевт Бретт Кар провів масштабне дослідження, за результатами якого вдалося визначити найпоширеніші сексуальні фантазії чоловіків і жінок, повідомляє Foxnews.

Під час дослідження, в якому брали участь більше 23 тисяч чоловік, з"ясувалося, що найпопулярнішими фантазіями в сексуальному плані є садомазохістський секс, вуайеризм і ексгібіціонізм.

Хоча згідно з результатами іншого дослідження, найбільш поширеною фантазією серед чоловіків і жінок є секс утрьох з використанням відеокамери. Серед популярних фантазій також секс в різних позиціях, секс без опори, з невідомими або новими партнерами.

Учені також відмітили, що чоловічі фантазії фокусуються на якихось незвичайних статевих актах і характеризуються переважанням візуального аспекту. До того ж, чоловіки більше думають про зовнішній вигляд партнерки, про її реакцію, тому чоловічі фантазії частіше зосереджені на активному сексі з різними партнерками.

Жіночі ж сексуальні фантазії найчастіше пов"язані із знайомими партнерами. У цих фантазіях більше місця приділяється обставинам і емоціям, при яких відбувається контакт. Жінки частіше думають про особисті і емоційні характеристики свого партнера.

Не так давно американські учені вперше виміряли тривалість ідеального сексу - виявилось, що 7-13 хвилин достатньо, щоб секс став ідеальним.

Зараз ви читаєте новину «Визначені найпоширеніші сексуальні фантазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі