понеділок, 15 жовтня 2012 13:56

Винахідник зібрав паперовий велосипед, який працює не гірше за звичайний

Ізхар Гафні, винахідник з Ізраїлю, довів, що вигадати велосипед вдруге - можна і варто. Адже він змайстрував надзвичайно екологічний велосипед, повністю зроблений з картону. Усі запчастини дуже дешеві, не шкодять природі і абсолютно унікальні, запевняє автор винаходу.

Автор: Фото: Reuters
 

Спершу Гафні зробив з картону потрібні деталі, виконавши усі необхідні для цього згини, після чого вимочив картонні запчастини у смолі та обробив спеціальною водостійкою фарбою. В результаті, готовий велосипед набув вигляду оригінального та якісного засобу пересування, який в цілому коштує лише 10 доларів.

Автор: Фото: Reuters
 

Надихнув Гафні інший винахід, про який він прочитав в одному з журналів: із тих же матеріалів один чоловік зробив справжнє каное. Тоді Ізхар приступив до створення велосипеду своєї мрії.

Автор: Фото: Reuters
 

Смола та фарба захищає паперовий велосипед Гафні від дощу, а працює він не гірше за свого металевого побратима. Зараз винахідник збирається запатентувати свій велосипед.

 

Зараз ви читаєте новину «Винахідник зібрав паперовий велосипед, який працює не гірше за звичайний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі