четвер, 25 жовтня 2012 04:00

В Британії заборонили рекламу з голими людьми через ірландську шинку

В Британії заборонили рекламу з голими людьми через ірландську шинку
Фото: YouTube

Британський рекламний регулятор ASA заборонив до показу ролик ірландської компанії Kerry Foods. Про це 24 жовтня повідомляє на сайті відомства.

Ролик, в якому шинку Richmond Ham рекламували голі чоловіки і жінки, викликав безліч скарг. Нагота героїв повинна була підкреслити натуральний характер продукту, а інтимних частин тіла акторів у ролику не видно. Тим не менш, багатьом зміст відео здався непристойним: на адресу регулятора надійшла 371 скарга, більшість з авторів були незадоволені голими акторами.

/media/video/462956/1_462956.mp4

У ASA з цими претензіями глядачів не погодилися. Регулятор вважає, що нічого такого, чого не можна було б показати по телебаченню, в ролику Kerry Foods немає.

Привід заборонити ролик до показу організація побачила в слогані: Richmond Ham рекламувалася як "британський продукт", що, на думку ASA, вводить споживача в оману, оскільки шинка проводиться в Ірландії (зі скаргою за спробу видати ірландський продукт за британський в ASA звернулися всього п'ять людина з 371).

Зараз ви читаєте новину «В Британії заборонили рекламу з голими людьми через ірландську шинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі