середа, 14 вересня 2011 10:11

В Австралії місцеві жителі відловлюють крокодилів-утікачів

Неподалік від популярного тайського курорту Паттайя розгорнулось масштабне полювання на крокодилів. Рептилії, що перебували на фермі Million Years Stone, вирвалися на свободу. Проливні дощі спровокували сильний зсув, який пошкодив огорожу, за якою знаходились тисячі хижаків. Частина з них змогла втекти.

Рептилій-утікачів шукають працівники ферми та місцеві жителі. Більше 20 крокодилів уже знайдено, але багато ще залишаються на волі. Їх працівники ферми пообіцяли зловити до кінця дня 13 вересня.

Тайське телебачення показало зображення великих крокодилів, які повертаються на ферму. Їхні величезні щелепи були пов'язані, очі закриті. Кожну рептилію несли не менше шістьох  людей, повідомляє The Australian.

На сайті ферми Million Years Stone, яка розташовується за 100 кілометрів на південний схід від Бангкока, зазначається, що тут знаходиться "найчисленніша популяція в країні крокодилів, що можуть жити в солоній воді", а також популяція дрібніших прісноводних крокодилів та інших екзотичних тварин.

Зараз ви читаєте новину «В Австралії місцеві жителі відловлюють крокодилів-утікачів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі