неділя, 27 січня 2013 01:06

В Аргентині затримали супергероя

В Аргентині затримали супергероя
Фото: AFP

Аргентинський самопроголошений супергерой, який називає себе Менганно, виявився колишнім поліцейським по імені Оскар Лефоссе, повідомляє El Dia. Особу 43-річного борця зі злочинністю була розкрита після того, як його за носіння зброї затримали представники правоохоронних органів.

Менганно затримали після того, як він відкрив стрілянину по людям, що здалися йому підозрілими зі своєї машини. Він сказав поліції, що передбачувані злочинці обстріляли його машину, коли він їхав з дружиною, що спонукало його відкрити у відповідь вогонь з пістолета. У Facebook супергерой виклав фотографії свого автомобіля, вказавши, що він був обстріляний зловмисниками. Поліція ж встановила, що всі постріли були зроблені з машини, повідомляє Sky News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аргентинський супергерой відкрив власну школу для дітей

Виявилося, що у Лефоссе є ліцензія на зброю, проте термін її дії закінчився ще рік тому. Йому було висинуто звинувачення в зберіганні незареєстрованої зброї. Коли суд займеться розглядом справи Менганно, не повідомляється. Відомо, що сам Лефоссе служив у поліції з 1989-й по 1996 роки.

Вперше аргентинські ЗМІ повідомили про супергероя в 2010 році. Менганно постав перед жителями Буенос-Айреса в стилізованому чорному Супергеройському костюмі і синьому шоломі, майже повністю приховував його обличчя. Він заявляв, що його нервує несправедливість і порушення закону і говорив, що патрулює вулиці, маючи при собі перцевий аерозоль, компас, наручники і ліхтарик. Скільки злочинів йому вдалося запобігти, точно не відомо.

Зараз ви читаєте новину «В Аргентині затримали супергероя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі