понеділок, 07 липня 2008 08:33

Українець винайшов прилад, який зображає ауру людини

Українець винайшов прилад, який зображає ауру людини

Дослідник із Енергодара Запорізької області Сергій Мосягін заявляє, що розробив прилад, що дозволяє зафіксувати і візуально відобразити відбиток аури людини. Він дав цьому приладу назву "ауроскоп".

"За допомогою ауроскопа можна зрозуміти, наскільки здорові ваші енергетичні тіла і чи не тягнуться від них углиб тіла "подряпини", які ще можна знешкоджувати. Дія приладу заснована на принципі зйомки біологічних об"єктів у високочастотному полі. Прилад дозволяє діагностувати людину і визначати захворювання задовго до їх прояву у фізичному тілі", - розповів Мосягін.

В основі приладу лежить ефект, що дозволяє реєструвати сліди газового розряду, що виникає поблизу поверхні досліджуваного об"єкту при його поміщенні в електричне поле високої напруги. Форма цих слідів перебуває в прямій залежності від стану аури об"єкту. У приладі використовується поле малої потужності, абсолютно безпечне для людини. Описав і запатентував цей ефект у 1949 році радянський вчений Семен Давидович Кирліан.

За словами Мосягіна, ауроскоп надзвичайно простий і дешевий - загальна вартість його компонентів складе близько 2-3 дол. Він виготовив прилад на базі звичайної газової запальнички на батарейках. Також у комплект приладу входить звичайний компакт-диск, скотч, жерстяні пластини, розпилювач із тонером - порошком чорного кольору для принтера.

"У моєму приладі напруга трохи більше того, що виникає при знятті шерстяного светра. Це теж кіловольти, але безпечні і їх цілком вистачає, щоб зробити зріз оболонок людини над пальцями. В результаті, на лазерному диску після напилення простим тонером з"являється малюнок, де є видимими 3-4 енергетичних поля, різної конфігурації", - пояснив Мосягін.

Також він розробив ауроскоп за допомогою якого виходять відбитки аури пальців людини, в яких міститься інформація про енергетичний баланс, стан здоров"я органів, хворобу, що зароджується або вже наступила, і психо-емоциональний стан.

Відбиток аури пальця бачиться у вигляді окремих промінчиків, що витікають від поверхні пальця по периметру. Чим довше проміннячко, тим інтенсивніша і насиченіша аура. Людина з такою аурою стійкіша до зовнішніх деструктивних дій.

"Характерним прикладом стійкої аури, служать лики святих на іконах, адже їх теж писали люди, що бачать. Так от, на деяких іконах німб зображений не суцільною оболонкою, а у вигляді безлічі промінчиків", - відзначив дослідник.

Короткі промінчики аури, знятої ауроскопом, а також помітні дефекти полів і чужорідні енергетичні утворення на них свідчать про різні проблеми. Після отримання відбитків проводиться їх докладний аналіз.

Інтерес до досліджень енергій з"явився у Сергія Мосягіна після його подорожі в аномальну зону "М-ський трикутник", під містом Перм у 1989 році. Під час перебування там на його спальному мішку незрозумілим чином виявилися дві геометричні фігури: одна у вигляді квадрата розміром 1кв м, інша у вигляді прапорця заввишки 1,5 м.

Він стверджує, що енергія, що випромінюється символами, фіксується екстрасенсами, за допомогою біорамок, маятника. Ця енергія передається через фото і відео зображення, повідомляє Newsru.ua

Зараз ви читаєте новину «Українець винайшов прилад, який зображає ауру людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі