четвер, 06 вересня 2012 05:16

У США підрахували, скільки грошей залишає дітям Зубна фея

У США підрахували, скільки грошей залишає дітям Зубна фея
Фото: torange.ru

Каліфорнійські фінансисти підрахували, скільки в середньому Зубна фея залишає грошей дітям в обмін на їх молочні зуби.

У результаті з'ясувалось, що в 2012 році американські діти отримували за один зуб по три долари, що на 40 відсотків більше, ніж у 2011 році, повідомляє UPI.

Дослідження про фінансову діяльність Зубної феї було проведено в липні 2012 року компанією Visa.

Дослідження проводилося у формі телефонного опитування, під час якого фінансисти з'ясовували, скільки грошей батьки дітей, у яких випадають зуби, віддають на здійснення роботи Зубної феї.

В опитуванні брали участь дві тисячі дорослих американців.

У результаті дослідження з'ясувалося, що зріс не тільки середній розмір винагороди за молочний зуб, але і загальна кількість розданих Зубною феєю грошей. У порівнянні з попереднім роком цей показник збільшився на 15 відсотків.

Нагадаємо, що Зубна фея - вигаданий персонаж, який фігурує в казках західної культури. Основне завдання феї - підкладати гроші або подарунки дітям, які втрачають молочні зуби.

За традицією дитина повинна покласти зуб під подушку, а на ранок на його місці з'явиться монетка або невеликий сувенір від Зубної феї. Роль Зубної феї виконують батьки, які непомітно забирають зуб з-під подушки і кладуть замість нього винагороду.

Зараз ви читаєте новину «У США підрахували, скільки грошей залишає дітям Зубна фея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі