понеділок, 12 вересня 2011 13:04

Тигриця вбила тигра через ревнощі

Тигриця вбила тигра через ревнощі

Тигриця на прізвисько Сері з ревнощів вбила свого партнера, тигра на прізвисько Взуї, який звернув свою увагу на іншу самку - 15-річну тигрицю Мелі.

Працівники зоопарку відзначають, що про ревнощі тигриці Сері вони повідомляли ще в червні. Тоді вперше було зазначено, що "самки не люблять одна одну й дуже ревнують до тигра".

Директор зоопарку Стів Маршал відзначає, що поведінка тигриці зовсім не вказувала на можливість подібного фіналу. Так перед вбивством тигриця Сері та тигр Взуї спокійно відпочивали в своєму вольєрі.

Працівникам зоопарку буде не вистачати Взуї, з тієї причини, що тигр був "добродушною твариною". Стів Маршал зізнався, що трагедії подібні до цієї, іноді відбуваються, але не можна стверджувати, що вони поширені.

До речі, всі учасники цього "любовного трикутника" належать до підвиду малайських тигрів, які перебувають на межі зникнення. Сері та Взуї потрапили в американський зоопарк в рамках програми, куратором якої стала американська Асоціація Зоопарків, що допомагає вижити рідкісним видам тварин.

Тепер же адміністрація зоопарку сподівається на те, що їм надішлють нового самця підвиду малайських тигрів, оскільки в іншому випадку про програму збільшення популяції малайських тигрів у їхньому зоопарку можна буде забути.

Зараз ви читаєте новину «Тигриця вбила тигра через ревнощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі