понеділок, 09 грудня 2013 00:46

Статую Свободи і Христа-Спасителя підсвітили кольорами українського прапора

Сьогодні в США, на знак солідарності з мітингуючими в Україні, кольорами українського прапора підсвітили символ свободи і демократії - статую Свободи.

"Поки українська влада б'ється в істеріці, обзиваючи власний народ, весь світ підтрімує українців", - повідомляє в твіттері прес-служба "Батьківщини", передає Цензор.НЕТ.

 

Пропозиція провести таку акцію з'явилася в Facebook ввечері 6 грудня. Вже через кілька годин її підтримали понад 10 тис. осіб, і влада погодилися реалізувати ідею. Одну з найзнаменитіших скульптур у світі підсвічували жовто-синіми кольорами протягом однієї години (з 4 до 5 ранку за місцевим часом).

Подібна акція пройшла і в Бразилії. У Ріо-де-Жанейро підсвітили кольорами українського прапора знамениту статую Христа-Спасителя. Влада також відреагували на пропозицію в соцмережі Facebook і підсвічували 38-метрову статую з 2 до 3 ночі (за місцевим часом).

Зараз ви читаєте новину «Статую Свободи і Христа-Спасителя підсвітили кольорами українського прапора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі