середа, 03 жовтня 2018 16:39

Спокусниці показали гарячу боротьбу за титул "Кращі сідниці"
27

Лиан, адміністратор, 33 роки
Фото: missbumbumbrasil.com.b
Рафаела, модель, 24 роки
Дебора, журналіст, 29 років
Гразілі, студентка, 22 роки
Тамірас, студентка-медик, 21 рік

На сайті конкурсу "Кращі сідниці Бразилії-2018" з'явилися фотографії учасниць, які показали свою пишність із кращого боку.

Про популярність конкурсу "Кращі сідниці Бразилії" можна робити висновки за кількістю уболівальників. Минулого року в голосуванні брали участь більше 17 млн людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сідниці та живіт: назвали найнебезпечніші пластичні операції

Головна вимога до конкурсанток – тільки натуральні форми і природна краса. Бажаючі поборотися за статус власниці кращих сідниць Бразилії повинні пройти рентгенівське обстеження, щоб підтвердити, що не лягали під скальпель хірурга.

На момент публікації в конкурсі попереду Алін Юва. Її краса підкорила серця майже 56 тис. глядачів. На другому місці – Дебора Порто, на третьому –Сіда Алвес. Проголосувати за вподобану учасницю можна, просто клікнувши в поле поруч з її фотографією на сайті конкурсу.

Модель, яку часто порівнюють із зіркою реаліті-шоу Кім Кардаш'ян, Демі Роуз знялась на Ібіці у відвертих образах для своїх 7,4 млн підписників у соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Спокусниці показали гарячу боротьбу за титул "Кращі сідниці"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі