середа, 14 червня 2017 17:25

Сотні оголених балерин сфотографувалися в центрі Нью-Йорка
13

Приголомшливі фотографії оголеної групи танцюристів були зроблені на портретній галереї на Манхеттені
Фото: Фото:Джордан Меттер
Ню у місті: балетки ходять голі і вражають приголомшливим місячним світлом
Танцюристи тримають свої пози 43 секунди поки фотограф не крикне - «кінець»
Ню у місті: балетки ходять голі і вражають приголомшливим місячним світлом
Танцюристи тримають свої пози 43 секунди поки фотограф не крикне - «кінець»

Сотні балерин роздяглися по всьому світу для грандіозної фотосесії "Із Нью-Йорка в Лондон". Фотограф Джордан Меттер показав життя акторів після виступів та граціозність їхніх тіл.

Балерин фотографував уночі на вулицях міст у США, Канаді та Європі. Серед танцюристів є українка. Решта - із США та Європи, повідомляє Daily Mail.

"На зйомку однієї фотографії йшло менше хвилини. Ми репетирували в одязі перед кожним знімком. При зйомках до нас неодноразово підходили поліцейські і запитували, що тут відбувається, але жодного разу не затримували", - пояснив Джордан.

Для кожного фото всі актори мали затамувати подих і завмерти на 40 секунд. Є складні пози, де доводилося тримати вертикальну планку, але на фото цього не видно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська секс-зірка підкорила мережу звабливими фото

Меттер почав свій проект "Танцюристи серед нас" із того, що попросив члена танцювальної трупи Пола Тейлора, аби той зробив кілька ходів у несподіваному місці. Для зйомки трюку танцюрист, одягнений у костюм і краватку, в потрібний момент підстрибнув на платформі метро Таймс-сквер. У цьому першому кадрі фотограф розгледів щось магічне.

Тоді він вирішив зробити серію таких знімків. Передати пристрасть, радісну ейфорію, щирі емоції, справжнє життя. Майстер, який з ентузіазмом втілив свій проект, каже, що основна ідея "Танцюристів серед нас" полягає в спілкуванні.

"Моменти щирої пристрасті так часто замінені цинізмом, нудьгою і байдужістю. Коли я грався зі своїм сином, то задумався про створення фотографій, які показали б світ його очима. Люди в зображеннях були б живі в цей момент, виражали б в емоціях усі аспекти повсякденного життя. Нам потрібно більше таких позитивних проектів. З кожним зображенням глядач відчуває візуальну магію, заморожену камерою", - каже фотограф про свою роботу.

Зараз ви читаєте новину «Сотні оголених балерин сфотографувалися в центрі Нью-Йорка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі