пʼятниця, 08 травня 2015 12:20

Соціальний експеримент про легкість викрадення дитини шокував батьків
8

Маленькі діти наївні й чисті в своїх думках. Тому вони так легко можуть стати мішенню для викрадачів. Матері всього світу не втомлюються нагадувати своїм дітям, щоб вони не спілкувалися з незнайомцями. Джої Саладс наочно показав, як насправді легко і просто не лише завести розмову з дитиною, але й увести її за руку геть від батьків.

Для свого експерименту Джої Саладс (Joey Salads) вибрав звичайний ігровий майданчик для дітей, на якому він підійшов до мами, яка сидить на лавці. "Як часто ви говорите своїй дитині не розмовляти з незнайомцями?" - "Кожен день." - "А якщо я прямо зараз підійду, ваша дитина піде зі мною або прибіжить до вас?" Всі мами, з якими Джої розмовляв, були абсолютно впевнені, що дитина не буде розмовляти з незнайомим чоловіком.

З дозволу мами, Джої підходив до дитини і показував свого цуценя зі смішним ім'ям Пампушок (Donuts), і, пообіцявши показати ще більше милих цуценят, забирав дітей геть від мами.

"Кожен день викрадається понад 700 дітей. Це понад чверть мільйона в рік," - каже Саладс. - "Ви впевнені, що ваша дитина в безпеці?"

Таким чином він показав і нагадав багатьом батькам про необхідність частіше пояснювати дітям, як поводитися з незнайомими людьми і що їм слід відповідати.

Зараз ви читаєте новину «Соціальний експеримент про легкість викрадення дитини шокував батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі