четвер, 28 грудня 2006 11:43

Сім переваг сексу за версією Forbes

 

Авторитетний бізнес-журнал Forbes, замість нудних економічних оглядів і рейтингів найбагатших людей світу, вирішив розповісти про користь активного сексуального життя.

Вчені з Пенсильванії (США) отримали результати десяти незалежних досліджень в цій галузі і видали рецепт сексуального благополуччя.

Корисні властивості сексу:

Збільшується тривалість життя. З"ясувалося, що серед чоловіків, які мали найбільше оргазмів, показники смертності були вдвічі нижчі, як у тих, хто взагалі не займався сексом.

Також покращується нюх. Після сексу зростає виробництво гормону, що примушує мозок створювати нові нейрони в центрі нюху.

Зменшується ризик серцевих захворювань. У чоловіків, які займаються сексом три рази на тиждень або частіше, вірогідність інфаркту й інсульту знижується вдвічі.

Знижується вага, покращується загальний стан. Один пристрасний статевий акт спалює 200 калорій - стільки ж, скільки і 15-хвилинний біг на біговій доріжці. У сексуально збудженої людини частота пульсу збільшується з 70 до 150 ударів на хвилину, так само як у спортсмена, який докладає максимально зусиль. Заняття сексом також збільшують виробництво тестостерону, що веде до зміцнення кісток і м"язів.

Знеболення. Безпосередньо перед оргазмом рівень "знеболюючих" гормонів ендорфінів підвищується у 5 разів у порівнянні з його звичайним рівнем. Це надає болезаспокійливий ефект при будь-якому типі болю (головний біль, болі при артриті і навіть мігрені).

Зменшується вірогідність грипу і застуди. В університеті Пенсільванії провели дослідження, згідно з результатами якого у людей, які займаються сексом один або два рази на тиждень, зростає кількість "захисних" тіл під назвою "імуноглобулін А" на 30%, в порівнянні з тими, хто займається ним рідше. Ці "антитіла" відомі тим, що укріплюють імунну систему.

Здорова передміхурова залоза. Урологи вважають, що існує залежність між частотою еякуляції і розвитком раку передміхурової залози. Для виробництва насінної рідини передміхурова залоза і насінні бульбашки забирають з крові такі речовини, як цинк, лимонну кислоту, калій і потім збільшують їхню концентрацію аж до 600 разів. Канцерогени, які також присутні в крові, теж концентруються. Позбавити організм від них можна завдяки сексу, повідомляє MIGnews.com.

Зараз ви читаєте новину «Сім переваг сексу за версією Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі