середа, 20 серпня 2008 15:29

Сексологи розкрили секрети нудизму

Сексологи розкрили секрети нудизму

Американські сексологи розкрили секрети нудистського стилю життя, а також розповіли, як стати нудистом і знайти багате сексуальне життя.

Сексологи відзначають, що останнім часом стрімко розвивається така послуга, як нудистський відпочинок, тому експерти вирішили з"ясувати переваги, які має спілкування в голому вигляді.

По-перше, говорять фахівці, обопільна нагота підкреслює рівноправ"я і партнерство, а вигляд голого тіла може змусити зайнятися його поліпшенням. До того ж, нагота бадьорить людину фізично і психологічно: з одного боку, шкіра дихає і краще відчувається власне тіло, а з іншого боку чужі погляди наповнюють тіло душевним трепетом.

Також у стосунках з партнером нудизм сприяє пробудженню сексуальності - готовність оголитися в будь-якій природній ситуації робить людину більш невимушеною і розкріпаченою. З іншого боку, легке відчуття незручності породжує авантюризм і тягу до пригод.

Але сексологи підкреслюють, що в будь-якому суспільстві у нудистів є свій кодекс честі. Зокрема, вони не люблять, коли їх фотографують без дозволу, а також негативно ставляться до дуже відвертих поглядів сторонніх.

До того ж, якщо нудист виглядає сексуально збудженим, то це зовсім не означає, що він дійсно готовий до романтичних стосунків, адже іноді люди не керують своїм збудженням, яке наступає поза їх бажанням, повідомляє ФактNews

Зараз ви читаєте новину «Сексологи розкрили секрети нудизму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі