пʼятниця, 11 квітня 2008 15:20

Рахунок треба поповнювати через 25 днів

Оператор МТС запустив тарифний план "Супер МТС". Абоненти можуть безплатно говорити з номерами МТС та "Джинс" 100 хв. на добу. Стартовий пакет коштує 25 грн.

Щоб безкоштовно спілкуватися всередині мережі, треба поповнювати рахунок кожних 25 календарних днів на суму від 25 грн. Нова послуга активується протягом доби. Якщо гроші не внести вчасно, хвилина розмови всередині мережі коштуватиме 25 коп. На будь-які інші телефони — 1 грн.

Перевірити, до якого числа діє нульовий тариф, можна за номером *101*6# і натиснути клавішу виклику. Для перевірки залишку безплатних хвилин треба набрати *101*4# і натиснути зелену клавішу.

Абоненти МТС та "Джинс" можуть перейти на новий тариф за 20 грн. Для цього треба відправити безплатне СМС-повідомлення з кодом 109 на номер 102011.

Після активації стартового пакета чи переходу на цей тарифний план, абонент може 5 днів не поповнювати рахунок і говорити безкоштовно.

— Змінити тарифний план на "Супер МТС" можна до 31 травня цього року, — каже 27-річний Влад Войтович із прес-служби МТС.

Зараз ви читаєте новину «Рахунок треба поповнювати через 25 днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі