четвер, 05 квітня 2018 19:50

Підводний рибалка врятувався від акули, ледь не втративши ногу

Підводний рибалка врятувався від акули, ледь не втративши ногу

Чоловік ледь не втратив ногу під час підводної риболовлі через напад акули.

Дайвер мав камеру, прикріплену до рушниці для підводного полювання. Акула запливла ззаду і відкусила один плавник. Дайвер зумів відбитися від акули, розповідає Daily Mail.

На кадрах видно, що чоловік занурюється в океан. Через деякий час він неочікувано перевертається у воді - це його реакція на укус акули. Вона зриває правий плавник з ноги. Чоловік мало не впускає гарпун. Зрештою, опановує себе. Акула робить ще дві спроби атакувати жертву. Спершу чоловік відбивається кулаком, потім гарпуном. Після того починає швидко відпливати спиною вперед на мілину. Акула його не переслідує.

"До біса жорстко", - говорить він, випірнувши із води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паща розміром із катер: величезна акула налякала туристів

У мережі опублікували кількасекундний відеоролик, на якому зафіксували зустріч аквалангіста та білої акули. За добу відео переглянули більше мільйона разів.Чоловік помічає наближення хижачки лише після того, як вона б'є його по голові, пропливаючи впритул.

Зараз ви читаєте новину «Підводний рибалка врятувався від акули, ледь не втративши ногу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі