четвер, 17 січня 2013 17:27

Особистого секретаря Бенедикта XVI назвали секс-символом Ватикану
5

Фото: Фото: huffingtonpost.com

56-річний Георг Генсвайн, особистий секретар Папи Бенедикта XVI, потрапив на обкладинку італійської версії журналу Vanity Fair, повідомляє The Times. "Підтверджено статус Генсвайна як секс-символу Святого престолу", - пише без видимої тіні іронії журналіст Джеймс Боун.

Генсвайна вже прозвали "ватиканським Джорджом Клуні". Сам він каже: "Бути красивим не гріх". Генсвайн склав обітницю цноти, але зізнається, що отримує любовні листи. Створено сайти фанатів на його честь, а Донателла Версаче присвятила йому колекцію чоловічого одягу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Папа Римський сьогодні іменинник

Генсвайн - "найвпливовіша людина в Римській курії", вважає експерт Андрія Торнеллі. Віднедавна Генсвайн став префектом Папського дому. Інакше кажучи, він організує всі публічні та приватні аудієнції Папи Римського. Одночасно він залишається особистим секретарем Папи.

"Таким чином, його вплив на 85-річного Бенедикта ще більш зросте", - пише газета. На думку спостерігачів, підвищення по службі - винагорода за те, що Генсвайн допоміг вирішити проблему "Ватилікс" - історію з розкраданням папських конфіденційних документів дворецьким Паоло Габріеле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Генеральної Асамблеї ООН зустрінеться з Папою Римським

Зазначимо, що Габріеле засуджено до 18-місячного тюремного ув'язнення. Габріеле було заарештовано в травні 2012 року після того, як у нього вдома виявили конфіденційні документи, що містять інформацію про непублічне життя керівництва католицької церкви.

Зараз ви читаєте новину «Особистого секретаря Бенедикта XVI назвали секс-символом Ватикану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі