середа, 25 квітня 2012 15:44

Власник найкращої у світі роботи мало не загинув "на виробництві"

Британець Бен Саутхолл, який отримав в 2009 році "найкращу роботу в світі" у вигляді посади доглядача на тропічному австралійському острові Гамільтон, через три роки зізнався, що райське життя йому швидко набридло і ледь не довело до могили, передає BBC.

Саутхолл обійшов більше 35 000 конкурентів, які теж хотіли відвідувати фешенебельні готелі, кататися на водних лижах і займатися дайвінгом - все це входило в службові обов'язки доглядача. Причому за це ще й платили. За півроку служби британець отримав 120 000 доларів.

За кілька років Бену довелося знятися в шоу для телеканалу National Geographic, подолати відстань в 1600 кілометрів уздовж Великого Бар'єрного рифу, пересуваючись на каяку і велосипеді, знятися в дитячому шоу "Абсолютно дикий" на одному з австралійських телеканалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британець отримав найкращу роботу в світі

Зараз британець жартує, що його посаду треба було б назвати "найбільш напруженою роботою в світі", адже трудова діяльність Саутхолла не обійшлася без небезпек. Так під час катання на водному мотоциклі його вкусила отруйна медуза, що часто призводить до летального результату. Доглядач цілу добу мучився, але все ж врятувався.

Нова посада позначилася і на особистому житті британця - через роботу від нього пішла подруга. Втім, в Австралії він зустрів іншу дівчину і збирається одружитися з нею в листопаді.

Саутхолл стверджує, що не шкодує про проведений час. За його словами, він багато чого встиг навчитися - наприклад, придбав навички зйомки, монтажу, презентацій та публічних виступів на телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «Власник найкращої у світі роботи мало не загинув "на виробництві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі