четвер, 13 січня 2011 10:29

Новий комплекс вправ "для ледачих" займає 20 хвилин (ВІДЕО)

Новий комплекс вправ "для ледачих" займає 20 хвилин (ВІДЕО)

Новий комплекс вправ Ripcore FX, в основі якого лежить перетягування канату, в цьому році почав набирати популярність в США. Для того, аби домогтися результатів, не треба годинами бігати підтюпцем або пітніти в спортзалі, досить займатися 20 хвилин. А найголовніше - для цього не потрібний дорогий абонемент в спортзал, оскільки канат можна прив'язати до дерева біля під'їзду.

Для занять потрібен спеціальний еластичний канат. Він прив'язується до спортивної стійки і потім його пропонується натягувати в різних напрямках, аби розробляти мускулатуру на ногах, руках і верхній частини корпусу.

До стійки в спортзалі прикріплюється до 8 канатів, що дозволяє проводити групові заняття за прикладом спінінга на велотренажерах. Канат можна тягнути руками, а можна прив'язувати до ніг, виконуючи махи і присідання.

Традиційний комплекс вправ в спортзалі включає кардіо і силові вправи. Творці комплексу Ripcore FX стверджують, що "перетягування канату" виконує обидві ці задачі.

NEWSru.co.il

Зараз ви читаєте новину «Новий комплекс вправ "для ледачих" займає 20 хвилин (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі