вівторок, 05 січня 2021 02:25

Не така як усі: кумедні друзяки веселять знімками
9

Фото: boredpanda.com

Собака Кіко з Нової Зеландії любить виділятися на груповій фотографії. Вона має свою особливу химерність і "бунтує", повернувшись спиною до фотографа. Однак тварина не ігнорує їх повністю.

Ця собака породи фінський шпіц закидає голову, даючи зрозуміти, що вона все-таки бере участь у фотосесії.

"Три імбирних собаки - фінський шпіц, - підписала знімок Ешлі Макферсон, власниця тварин. - У нас є Міка, якій 3 роки. Інший імбирний пес - Тофу. Вона - дочка Міки, їй півтора роки. Останній імбир - Кіко, якій 9 місяців, і той, хто часто повертає голову назад. Вона також дочка Міки. Це божевільні маленькі собачки, нахабні і дуже схожі на котів. Вони дуже балакучі і мають так багато сказати. Це маленькі собачки з величезними особистостями".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зраджений, але вірний: відео про вірність собаки підірвало Youtube

Кіко - було цуценя-одинак, у якого не було однокліток. Тож її компанією, з якою вона виросла, були коти. Можливо, тому вона такий дивний характер.

Британський фотограф із Лос-Анджелеса Саймон Нідхем відкриває приголомшливий світ дикої природи для того, щоб усі охочі могли насолодитися нею зблизька. Родзинкою його робіт стали дивовижні портрети левів з різних сторін, які демонструють їх красу та силу.

Зараз ви читаєте новину «Не така як усі: кумедні друзяки веселять знімками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі