субота, 17 жовтня 2020 13:54

Не сваритися, не давати в борг, не підписувати документів: як пережити ретроградний Меркурій

  У час ретроградного Меркурія бережіть стосунки, нерви і виявляйте обережність
У час ретроградного Меркурія бережіть стосунки, нерви і виявляйте обережність

14 жовтня Меркурій у Скорпіоні розвернувся в ретроградний рух і пробуде таким до 3 листопада 2020. Як це позначиться на нас, розповіла астролог Рената Раєвська.

"Можу відразу порадувати засмучених: ретро-Меркурій в цей раз не розкривається повним букетом всіх "радощів", оскільки Марс його відверто затьмарює.

Але, це не означає, що можна просто взяти і розслабиться. До непристойності багато я вже розповідала про вплив ретро-Меркурія: документи не підписуємо, авто веземо на плановий техогляд не чекаючи потрібних термінів, колишнім, які повертаються, показуємо гордовито палець.

Основна мета цієї ретроградності - завершити цикл важливих подій. Згадуйте і робіть висновки, що так ви робили, а що ні. Це, звичайно, не особисто моє бажання, а Меркурія. Якщо не впораєтеся зараз - він наздожене вас у наступному році. Не порушуйте правил на дорогах, може бути багато непередбачуваних подій, про які можна серйозно побажати. Не економте час, не змагайтеся. Ми народилися, а значить, вже переможці.

Основні пункти, на які варто звернути увагу під час ретроградного Меркурія, такі: серйозні розмови потрібно відкласти, гроші в борг давати не можна, повертатися - погана прикмета, будьте обережні, оскільки зараз вогненебезпечні і легкозаймисті предмети виходять з ладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві повні і ретроградний Меркурій: астрологічний прогноз на жовтень

Найголовніший пункт, про який потрібно пам'ятати. Знак Скорпіона завжди про відносини, і, по більшій мірі, про любовні зв'язки. Не сваріться і не доводьте нікому нічого. В цьому році, за статистикою моєю і не тільки, багато розлучень, а укладати шлюб взагалі заборонено. Звичайно, високосний рік у цьому винен. Але, не ним єдиним! Решта планет, будучи ретроградними внесли свою лепту. Якщо ви впевнені у стосунках, то жодна планета не здатна вас розлучити ", - підводить підсумки Рената Раєвська.

Великі зміни чекають на людство через 3-5 років. Однак почнуться вони вже у грудні цього року, коли Сатурн з'єднається з Юпітером у знаку Водолія. Таке розташування планет відбувається раз на 200 років і зазвичай знаменує історичні зміни. Про це розповіла астролог Рената Раєвська. За її словами, на нас чекає технічний, ідеологічний прогрес і зміни в елітах.

Зараз ви читаєте новину «Не сваритися, не давати в борг, не підписувати документів: як пережити ретроградний Меркурій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі