середа, 18 листопада 2009 13:09

Над "віагрою" для жінок працювали 10 років

Над "віагрою" для жінок працювали 10 років

Після десятиліття напружених робіт світовій науці вдалося створити "віагру" для жінок. Новина була оголошена на що проходить зараз у французькому місті Ліон конференції авторитетної асоціації лікарів - Європейського товариства сексуальної медицини.

Препарат, що має назву "флібансерин", вже пройшов лікарняні випробування і показав переконливі результати. У ході широких досліджень було встановлено, що він у рази підвищує задоволення жінки від близькості з партнером. Тим самим через майже 10 років після появи ліків для чоловіків, які зробили справжній переворот в сучасному суспільстві, створений аналог і для жінок.

Очікується, що ліки надійдуть на світовий ринок уже в середині 2011 року.

Спочатку флібарсерін розроблявся німецькою фарацевтіческой компанією "Берінгер Інгельхайм" як антидепресант і в ході тестів на добровольцях не продемонстрував високої ефективності. Проте несподівано у нього було виявлено потужна побічна дія.

Жінки, котрі брали участь у випробуванні антидепресанту почали брати в облогу лікарів, вимагаючи все більшу кількість флібансерину для себе і своїх знайомих. У результаті вчені виявили, що засіб має здатність викликати сильний потяг і допомагає жінкам отримувати радість від спілкування з близькою людиною.

ІТАР-ТАРС

Зараз ви читаєте новину «Над "віагрою" для жінок працювали 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі