понеділок, 19 вересня 2011 15:51

На своє весілля дівчина власноруч переробила фольксваген на порше
6

Фото: Фото: dailymail

26-річна дівчина на власне весілля переробила Volkswagen Beetle (Фольксваген Жук) на класичний Porsche 356.

Дитячою мрією Меган Ештон було поїхати на власну весільну церемонію на класичному Porsche. Але так як дівчина не мала такої машини, вона вирішила, що зробить її власноруч зі свого Volkswagen Beetle. На це Меган витратила 6 років.

Приголомшливий автомобіль тепер має білий шкіряний салон з обробкою з червоного дерева, а також справжнє кермо й спідометр від Porsche. Він може розвивати швидкість до 160 км/год і тепер оцінюється майже в 40 тис доларів.

Після церемонії у військовій академії в графстві Суррей, чоловік Меган сів за кермо Porsche, щоб відвезти свою дружину на святкування весілля.

"Це був особливий момент мого весілля: проїхатися в автомобілі, про який я завжди мріяла, - сказала Меган. - Це був довгий шлях трансформування мого Volkswagen в Porsche 356. І часом мені здавалося, що ми не встигнемо зробити це вчасно. Особливо важко було поєднати покупку весільного плаття й підготовку до весілля з ремонтом машини, але я дуже щаслива, що все сталося так, як я й хотіла".

Porsche 356 був створений Фердинандом Порше, сином засновника компанії. Випуск машин почався 1948 року.

1969 року, ще будучи студенткою, мама Меган купила автомобіль і 2011 року від нього залишились тільки колеса й двигун.

Зараз ви читаєте новину «На своє весілля дівчина власноруч переробила фольксваген на порше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі