пʼятниця, 02 грудня 2011 10:59

На одну картину британський художник витрачає від 15 до 50 тисяч цвяхів
7

Фото: Фото: inspix.net

Британський художник Маркус Левін робить картини з цвяхів. Для одного твору здебільшого потрібно 15 тисяч цвяхів, проте трапляються такі, коли забивати доводиться по 50 тисяч цих будівельних інструменів.

Художник забиває цвяхи в дерев'яні панелі. Роботи виконує без будь-яких попередніх малюнків чи ескізів, пише сайт inspix.net.

Зазначає, що в роботах важливу роль відіграє світло - воно допомагає створити контрастніть. Завдяки йому картини можуть нагадувати малюнки, виконані олівцем або бути такими темними як вугілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З гральних карт художник створює 9-метрові скульптури та карткові міста

Він створив власну галерею і зараз виконує роботи на замовлення. На своєму сайт Маркус levine-art.co.uk зазначає: "Я зараз змушений багато працювати, щоб покрити іпотеку, проте продажі моїх картин ростуть, тому я сподіваюсь у майбутньому працювати менше".

Про картини Маркус каже, що малюнки робить близько трьох тижнів. Під час створення картин часто б'є пальці молотком - "так я плачу за мистецтво", - пише Левін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іспанський художник вирізьбив малюнок на лавровому листі

Фото малюнків художник виклав на своєму сайті, проте, за його словами, оцінити їх у повному обсязі можна лише тоді, коли стоїш безпосередньо перед картиною: "Тоді можна побачити гру тіні та світла; спостерігати, як останнє змінює контрастність та робить зображення темнішим або світлішим", - зазначається на сайті Маркуса.


Зараз ви читаєте новину «На одну картину британський художник витрачає від 15 до 50 тисяч цвяхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі