четвер, 17 листопада 2011 09:48

У Китаї художники створили 100-метрову споруду з десяти тисяч унітазів

Китайські художники вирішили створити унікальну подобу Великої китайської стіни з унітазів, спорудивши 100-метрову вежу з туалетів.

Усього на величезну конструкцію пішло 10 тисяч використаних унітазів та умивальників, які були вже нікому не потрібні, тому їх передали як пожертву місцеві жителі й навіть іноземці.

Творча команда працювала протягом двох місяців у парку Шівань у Фошань, провінції Гуандун, для того, щоб своїм натхненням змінити життя і думки китайців, так як проточна вода у вигляді водоспаду, пущеного по туалетах, демонструє спокійне й благодатне життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція дорікає Януковичу золотими унітазами в "Межигір'ї"

Досить дивне мистецтво художників з Китаю дуже сподобалось відвідувачам парку, які наполягли на тому, щоб не демонтувати 100-метрову вежу з туалетів.

В Австралії ж створили гігантський унітаз, який принесли прямо під будівлю парламенту. Цією акцією вони хотіли звернути увагу на проблему бідності в усьому світі, вказуючи на зв'язок між доступом до гідної санітарії та запобіганням смертності.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї художники створили 100-метрову споруду з десяти тисяч унітазів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі