вівторок, 29 липня 2008 13:39

Microsoft показала кулястий дисплей

Дослідницький підрозділ корпорації Microsoft продемонстрував роботу кулястого дисплея, що одночасно є сенсором, пише seattlepi.com. Новий пристрій дозволяє користувачеві управляти об"єктами на його поверхні так само, як на вже існуючому сенсорному столі Surface.

Зображення на поверхню пристрою виводиться за допомогою внутрішнього проектора і спеціальної комп"ютерної системи візуалізації.

На Sphere можна грати в ігри, на її поверхню можуть транслюватися панорамні фільми. Користувачі можуть пересувати віртуальні об"єкти за допомогою дотику. У ролику, зокрема, демонструється, як Sphere перетворюється на глобус.

Sphere є дослідницьким проектом, Microsoft поки не збирається робити з неї комерційний продукт. Раніше Microsoft окрім свого сенсорного столу демонструвала його дешевший вертикальний аналог Touchwall, здатний за допомогою системи лазерів і інфрачервоної камери відстежувати до 52 одночасних дотиків.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft показала кулястий дисплей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі