пʼятниця, 07 листопада 2008 08:46

Microsoft не купуватиме Yahoo!

Глава Microsoft Стів Балмер заявив, що Microsoft на планує повертатися до переговорів про повну або часткову покупку інтернет-компанії Yahoo!, повідомляє Reuters.

Балмер підкреслив, що Microsoft двічі робила пропозицію про покупку Yahoo!. Крім того, Microsoft пропонувала Yahoo! продати тільки свій пошуковий бізнес. Але керівництво інтернет-компанії відповіло на ці пропозиції відмовою. Нової пропозиції пошукачеві Microsoft робити не має наміру.

Проте глава Microsoft додав, що не відмовляється від співпраці з Yahoo!. Він вважає, що Microsoft і Yahoo! могли б стати партнерами на ринку інтернет-пошуку. Що саме мається на увазі під партнерством, Балмер не уточнив.

Нагадаємо, що п"ятого листопада Google відмовився від укладення оборудки про партнерство з Yahoo! на ринку інтернет-реклами. Передбачалося, що ця операція принесе Yahoo! близько 800 мільйонів доларів додаткового прибутку на рік. Цього ж дня гендиректор Yahoo! Джері Янг заявив, що готовий повернутися до розгляду операції з корпорацією Microsoft.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft не купуватиме Yahoo!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі