четвер, 20 жовтня 2011 18:14

Малюк може роздивлятись власне відображення на дзеркальних сторінках книги
6

Фото: Фото: chytomo.com

Студія "Baby Einstein", відома своєю відеопродукцією для малюків, випускає також супровідні іграшки та книжки. Серед них - оригінальна книга-дзеркало ("Mirror Me!"). На кожній сторінці цього видання дитина може побачити себе та повторити вираз обличчя казкового героя.

На розвороті книжки на одній сторінці зображується герой із кумедним виразом обличчя, а на іншій – дзеркальна поверхня. Малюк має зазирнути туди, побачити своє відображення та "виконати завдання": широко розкрити очі; посміхнутися; показати язика; надути щічки; стати мавпочкою; погратися в "ку-ку".

Таким чином дитина засвоює емоції та вирази обличчя, вчиться впізнавати себе в дзеркалі, запам'ятовує такі поняття, як лоб, голова, губи, щічки і так далі на прикладі власного обличчя.

Крім того книга дає можливість батькам та дітям розважатись: спочатку під час навчання, потім - під час спільного читання.

"Baby Einstein" започаткувала молода мама Джулі Ейнер-Кларк 1996 року.

2001 року, коли відеоуроки були вже досить популярними, компанію купив "The Walt Disnep Pictures". Із того часу мультфільми стали супроводжуватися різноманітною дитячою продукцією, зокрема й книжками. Усі вони – яскраві та наповнені програмами для розвитку дитини.


Зараз ви читаєте новину «Малюк може роздивлятись власне відображення на дзеркальних сторінках книги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі