пʼятниця, 18 липня 2008 17:12

Люди похилого віку більш щасливі на роботі, ніж молоді

Люди похилого віку більш щасливі на роботі, ніж молоді

Люди похилого віку старші 50 років звичайно більше задоволені своєю роботою в порівнянні з молодими людьми у віці від 25 років до 31 року. Такого висновку вчені дійшли в результаті дослідження, проведеного компанією Vodafone.

Так, 70% працівників у віці від 50 до 65 років повністю щасливі на роботі, у той час як серед їхніх молодих колег цей показник ледь досягає 50%.

Серед тих, кому більше 65 років, 97% задоволені своєю роботою.

Відповідно до проведеного дослідження, найбільше негативно до роботи ставляться люди у віці 31-40 років. Серед цієї вікової групи 49% працівників почувають себе на роботі нещасними, 58% відчувають, що їхню роботу недооцінюють, 43% респондентів відзначають відсутність мотивації до діяльності.

Вчені вважають, що відчуття пригніченості в цьому віці пов"язане із кризою середнього віку й тією обставиною, що людина звичайно в цьому віці обзаводиться родиною, проблеми якої встають на перше місце.

Люди ж старшого віку одержують свого роду "другий подих", тому що пройшли через всі стадії сімейного життя й більше не відчувають тиску з цього боку, повідомляє Освiтнiй портал.

Зараз ви читаєте новину «Люди похилого віку більш щасливі на роботі, ніж молоді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі