пʼятниця, 02 березня 2012 11:00

Киянки нарешті офіційно визнані найкрасивішими у світі

Киянки нарешті офіційно визнані найкрасивішими у світі

Міжнародний туристичний журнал Travelers Digest визнав Київ містом, де проживають найгарніші жінки у світі. Рейтинг Топ-10 міст з "найгарячішими дівчатами" був складений на основі відгуків сотень туристів, які подорожують по планеті. "Звичайно, це шовіністично, але тим цікавіше", - зазначає видання.

На першому місці в рейтингу виявилися мешканки української столиці. До речі, їх "конкурентки" з Москви - на шостому.

"Київ, без сумніву, є містом, де живуть найкрасивіші жінки у світі. Візит до Києва викликає трем, і важко повірити, що такі красуні взагалі існують. Крім того, вони не такі затюканий, як їхні російські колеги", - характеризує дайджест киянок.

Туристам нагадують про київський Гідропарк на Дніпрі, який влітку стає "гарячою точкою", де приймають сонячні ванни українські красуні. "Ті, хто вважає, що красиві жінки нецікаві і банальні, зможуть спростувати цю теорію. Жінки в країні добре освічені і завжди готові підтримати розмову з літератури чи філософії ", - пише Travelers Digest.

Пропонуємо повний перелік десяти міст з найкрасивішими жінками світу за версією туристів:

1. Київ, Україна
2. Стокгольм, Швеція
3. Нью-Йорк, США
4. Буенос-Айрес, Аргентина
5. Варна, Болгарія
6. Москва, Росія
7. Тель-Авів, Ізраїль
8. Амстердам, Нідерланди
9. Сеул, Південна Корея
10. Монреаль, Канада

Трохи раніше були визначені міста з найкрасивішими чоловіками. Тут вже "пальма першості" дісталася таки Стокгольму. Роком раніше вона також належала шведській столиці.

"Шведи часто стереотипно вважаються холодними, емоційними одинаками і їх невиправдано плутають зі швейцарськими хлопцями", - кажуть дослідники Travelers Digest.

На їхню думку, такий опис підходить хіба що для шведів часів середньовіччя. Вони відзначають, що чоловіки з цієї країни стали популярні десь з часів зірки тенісу Бйорна Борга на початку 1970-х років.

Іншими містами, включеними до рейтингу, стали Лісабон, Буенос-Айрес та Сідней. Чоловіки Мадрида, Берліна, Мілана і Тель-Авіва замикають першу десятку.

Зараз ви читаєте новину «Киянки нарешті офіційно визнані найкрасивішими у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі