понеділок, 17 березня 2008 10:24

Дослідники визначили найпоширеніші секс-фантазії

Дослідники визначили найпоширеніші секс-фантазії
Хоча більшість людей вважають себе сексуально вільними, коли мова заходить про їх сексуальні фантазії, це викликає збентеження. Тим часом, сексуальні фантазії мають багато переваг.

Наприклад, думки про секс можуть частково замінити його, якщо в даний момент інтимна близькість неможлива. Фантазії збуджують під час сексу, забезпечують новими ідеями, додають упевненість у собі. Крім того, до думок про секс можна вдаватися де завгодно і практично у будь-який час.

Забавно, але, не дивлячись на небажання відкрито ділитися своїми еротичними фантазіями, більшість людей, думаючи про секс, представляють приблизно одне й те саме. Дослідження, проведене лондонським психотерапевтом Бретт Кар, у якому взяли участь понад 23 тисяч осіб, показало, що серед найпоширеніших сексуальних фантазій - садомазохістський секс, вуайєризм і ексгібіціонізм.

Інше дослідження показало, що найпоширенішою фантазією серед чоловіків і жінок - секс утрьох з використанням відеокамери. Багато хто також згадує про свій минулий досвід, також про нинішніх партнерів. Серед популярних фантазій також секс в різних позиціях, секс без опору, з невідомими або новими партнерами.

Тим часом, між фантазіями чоловіків і жінок існують деякі відмінності. Чоловічі фантазії фокусуються на якихось незвичайних статевих актах і характеризуються переважанням візуального аспекту. Чоловіки більше думають про зовнішній вигляд партнерки, про її реакцію. Його фантазії виникають частіше і зосереджені на активному сексі з різними партнерками.

Жіночі сексуальні фантазії найчастіше пов"язані із знайомими партнерами. У цих фантазіях більше місця приділяється обставинам і емоціям, при яких відбувається контакт. Жіночі фантазії частіше пов"язані з відчуттями, вони думають про особисті і емоційні характеристики свого партнера.

Багато хто представляє на місці свого партнера інших знайомих людей. Канадське дослідження, проведене серед 2000 тисяч осіб, показало, що 87% осіб за минулі два місяці фантазували про секс не з своїм нинішнім партнером, повідомляє ФактNews

Зараз ви читаєте новину «Дослідники визначили найпоширеніші секс-фантазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі