пʼятниця, 07 жовтня 2011 11:17

До Євро-2012 у Києві підбирають вино кожному футболісту

Група українських сомельє із винотеки "Арлекин"підбирають вина до характеру кожного футболіста, які гратимуть на чемпіонаті "Євро-2012". Вина беруть тієї країни, яку представляє збірна. Вже склали два набори. Один із французьких вин, який відповідає французькій збірній, а іншій із іспанських - присвячений іспанській збірній.

Відповідний набір напоїв, які відповідатимуть українським футболістам, сформують із вітчизняних вин.

"Серед українських вин також є достойні. З них ми сформуємо набір, який характеризуватиме українську збірну з футболу. Це буде подарунок українським фанатам",- каже Олег Кравченко, шеф-сомельє винотеки "Арлекин".

Вино підбирають так, щоб його смак максимально відповідав характеру футболіста, його звичкам чи манері гри. Якщо гравець родом із регіону, який славиться певним сортом вина, то те вино й брали. Або ж вибирали з кількох, які там роблять.

Щомісяця у продажі з'являється нова колекція. Вартість її сягає понад 2 тисячі гривень. Залежить від вартості самого вина. До початку чемпіонату складуть набори вин всіх збірних Європи. Кожну колекцію упаковують в стружки в спеціальний дерев'яний ящик. У наборі 12 пляшок вина.

"В команді 11 гравців, але завжди є 12-й. Це фанат. Йому теж підібраний сорт вина".

На підібраній пляшці почеплений портрет футболіста. Також є колективний знімок команди. На пляшці, яка символізує фанатів висить бірка з написом "fan".

Зараз ви читаєте новину «До Євро-2012 у Києві підбирають вино кожному футболісту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі