пʼятниця, 27 червня 2008 14:18

Дівчина відправляє 15 000 SMS в місяць

Дівчина відправляє 15 000 SMS в місяць
Телекомпанія Клівленда WEWS TV повідомила про своєрідний рекорд, встановлений 15-річною мешканкою штату Огайо на ім"я Пейдж Хорн. Протягом одного місяця дівчина відправила близько 15 000 коротких текстових повідомлень, а добова "норма", таким чином, склала 500 SMSок.

Не дивлячись на таке активне листування, Пейдж непогано вчиться і навіть знаходить час для гри в баскетбол і волейбол у складі шкільних команд. Дівчина також повідомила, що практично не дивиться на дисплей при наборі тексту, чудово пам"ятаючи місцезнаходження кожної з кнопок. Очевидно, такий корисний навик дозволяє набирати і відправляти повідомлення під час уроків, на ходу.

Інформаційний ресурс Switched, що першим опублікував цю новину в Інтернеті, повідомив, що для побиття рекорду всім співробітникам сайту доведеться об"єднати свої зусилля і неабияк постаратися. Притому, що кожен представник команди Switched вважає себе вельми активним користувачем SMS-сервісу. Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина відправляє 15 000 SMS в місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі