вівторок, 15 жовтня 2024 00:30

Що означає одягнути нічну сорочку навиворіт: тлумачення старовинної прикмети

Що означає одягнути нічну сорочку навиворіт: тлумачення старовинної прикмети
Ненавмисно одягнули сорочку навиворіт: дізнайтеся, що означає ця прикмета Фото: pinterest

Одягнути ненароком нічну сорочку навиворіт - це, здавалося б, буденна ситуація, але воно має своє місце в народних прикметах. Вважається, що така дрібниця може віщувати несподівані події або навіть захищати від неприємностей.

Розповімо, що означає ця прикмета та чого від неї чекати.

Кажуть, що будь-який одяг, одягнений навиворіт, може призвести до неприємних наслідків.

Власник речі може посваритися з близькою людиною, стати жертвою дрібних негараздів, також може бути п'яним або побитим. Причому, не обов'язково, що людина отримає фізичний удар. Це може бути удар по вашій енергетиці, який призведе до погіршення настрою, занепаду сил, головного болю. У роботі це теж може стати на заваді, у вигляді перешкоди в запланованих справах. Можливо, що вас звинуватять у тому, чого ви ніколи не робили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловікам не можна застеляти сімейну постіль

Будь-яка спідня білизна, надіта навиворіт, може трохи зіпсувати ваше особисте життя. У деяких сприятливих випадках, одягнена навиворіт нічна сорочка віщує нові знайомства. Ці прикмети працюють, якщо людина випадково одягнула свою річ на виворітний бік.

Раніше, для того, щоб шлюб був вдалим, молоді особи спеціально одягали нічну сорочку навиворіт перед відходом до сну, і клали дзеркальце під подушку. Таким чином люди намагалися привернути до себе удачу, любов і успіх.

Коли чоловік зрадив, жінка починає докоряти і винуватити себе в цьому. Така практика неправильна та абсолютно шкідлива. Її потрібно міняти.

Це завдасть вам ще більше болю. Не робіть ці три помилки, якщо ваш обранець вам зрадив, тому що так вам буде важче пережити його зраду. Скажіть собі, що ви заслуговуєте на краще, ніж він, і ніколи не оглядайтеся назад.

Зараз ви читаєте новину «Що означає одягнути нічну сорочку навиворіт: тлумачення старовинної прикмети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі