четвер, 22 вересня 2011 15:29

Британське подружжя за 35 років переробило млин на затишний будинок

Пара британців із Стаффордшира переробила старий млин у комфортний сучасний будинок.

Зовні вони пофарбували будівлю в рожевий колір і наповнили його всередині технікою та іншими зручностями. Біля будівлі також є гарний сад, поштова скринька й телефонна будка.

Над ремонтом млину подружня пара працювала 35 років.

Старий 4-поверховий млин перетворився на будинок з 3 спальнями, вітражами, баром, сходами й вітальнею, розміщеної на різних рівнях.

"Я почав реконструкцію з саду, тому що в мене не було грошей робити ремонт у будинку", - розповідає 70-річний Невіл Фолтлесс.

"Я купив млин, бо полюбив цю будівлю, - продовжує Невіл, - і відчував у собі потенціал і рішучість довести це захоплення до кінця".

Припускають, що нинішній млин був побудований ще в 1809 році на місці середньовічного млину. Потім він працював на паровій енергії, поки його не закрили 1930 року. У 1976 році Невіл Фолтлесс купив будинок і вирішив його реставрувати.

"Я не могла повірити в те, що ми це зробимо, - коментує Лінда, дружина Невіла, - але ми працювали над цим будинком разом і тепер він - справжній плід кохання".

Пара зробила будинок дуже зручним для розваг. У кожній кімнаті встановлена ??музична система, на підлозі - плюшеві іграшки, а в кімнаті - ліжко з балдахіном. Крім того, в будівлі дуже зручно розташований бар, який, на думку Невіла, відмінно підходить для різних святкувань, у тому числі, й Різдва.

Зараз ви читаєте новину «Британське подружжя за 35 років переробило млин на затишний будинок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі