пʼятниця, 10 травня 2013 16:04

Британська поліція полює на дівчину-Халка

Поліція британського Йоркшира розмістила на своєму сайті оголошення про розшук Халка (супергерой з коміксів Marvel).

"Поліція розшукує Неймовірного Халка після нападу в Йорку", - інформує заголовок повідомлення про пошук підозрюваної у вчиненні правопорушення дівчини.

Текст супроводжений фотографією підозрюваної, тіло якої вкрите зеленою фарбою (Халка найчастіше зображують саме зеленим). Волосся жіночої версії йоркширського Халка пофарбоване в яскраво-рудий колір.

За даними поліції, наприкінці квітня вона без всякої причини напала на іншу дівчину біля кафе і завдала їй легкі травми. Зелену дівчину поки не знайшли. Правоохоронні органи попросили всіх, хто впізнав Халка на фотографії, зв'язатися з ними і допомогти розслідуванню.

Чому в поліції вирішили, що дівчина із зеленою шкірою зображувала саме Халка, не уточнюється. Серед вигаданих зелених персонажів можна, наприклад, згадати принцесу Фіону, дружину велетня Шрека. У неї, як і у підозрюваної з поліцейського зображення, теж руде волосся.

Зараз ви читаєте новину «Британська поліція полює на дівчину-Халка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі