вівторок, 21 квітня 2015 15:20

Бабуся, яка курить траву і гуляє на вечірках, стала зіркою Інстаграму
17

Наші бабусі були завжди привітними господинями, для яких правила пристойності були понад усе. Саме такими ми їх пам'ятаємо: готують щось смачне на кухні у фартухах та з акуратно зібраним волоссям.

Але треба визнати, що є і винятки. Бадді Вінкл - не з тих бабусь, яких можна поставити в приклад онукам. Вона курить (і не тільки тютюн), тусується на нічних вечірках у Лос Анжелесі і позує в Інстаграмі в купальних костюмах, а то і зовсім - прикрившись листочками. Але одне можна сказати про неї точно - такій невгамовній енергії в 86 років можна тільки позаздрити.

Зараз Бадді Вінкл (Baddie Winkle), як вона сама себе називає в інтернеті, перетворилася на справжню зірку Інстаграму. Особливо після того, як вона стала моделлю для компанії купальників Dimepiece. Несподіваний хід для бабусі - але тільки не для такої, як Бадді. Скромність явно не властива цій дамі: її статус на акаунті Інстаграму звучить як "Бадді краде ваших чоловіків з 1928". Отож очікувати в'язаних светрів або шкарпеток від Бадді не варто, ця американка не сидить на місці і старанно шукає пригод.

Зараз ви читаєте новину «Бабуся, яка курить траву і гуляє на вечірках, стала зіркою Інстаграму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі